Galvena sastavdaļa ir protams muss, gaisīgs vai krēmīgs, ar izteiktu vai neitrālu garšu, talāk seko daudz gardo slaņu, kas veido kopa brinišķīgi sabalansēto kompozicīju. Pamata ir plāns biskvīts, ogu vai augļu marmelāde/confi, krēma slānis, kraukšķīgais slānis.


Visi mūsu deserti ir gatavoti no naturāliem svaigiem, augstās kvalitātes produktiem. Musa tortes tiekpārklatas ar spoguļa glazūru vai samtaino velūru.

Krāsvielas tiek izmantotas tikai glazūrā un dekorā. Pēc pieprasījuma tās var nepievienot. Dekorāizmantojam tikai ēdamās lietas: svaigas ogas, riekstus un šōkolādi.

Tematiskais dekors ir par papildus samaksu.

Šokoladīga šokolādes torte

Sastāvs - šokolādes bezglutēna biskvīts, šokolādes ganašs, šokolādes beze ar mandeļu miltiem, brilēkrēms ar tonka pupiņam, šokolādes želēja, šokolādes muss (Bez Glutēna)

Šokolādes karameļu kūka

Sastāvs - šokolādes biskvīts, valriekstu pralinē, šokolādes karamele, karamelizētie pekanrieksti,šokolādes muss

Karamelīgs ābols

Šokolādes braunija biskvīts, saļa karamele, ābolu/vaniļas želēja un gaisīgs ābolu muss.

Debešķīga enģēļu torte

Sastāvs - vaniļas šifona biskvīts, vaniļas ganašs, vaniļas macaron biskvīts, vaniļas brilē krēms, vaniļasželēja, vaniļas panna cotta muss

Maiga zemene kokosā

Kraukšķīga mandeļu pamatne, zemeņu/kokosriekstu muss, zemeņu confi, kokosriekstu biskvīts, vaniļas muss ar balto šokolādi.

Bitīšu mantojums

Medus biskvīts, krējuma krēms, maigais vaniļas muss un karamelizētie rieksti medu.

Krēmīgs ķirsītis

Sastāvs - šifona biskvīts, kraukšķis ar mandeļu pralinē, ķirsu želēja ar tonka pupiņam, vaniļas maskarpones muss.

Banānu Brilē

Banānu biskvīts, karamelizētie banāni, brilē krēms, piena šokolādes muss.

Tropiskais mango.

Kokosriekstu biskvīts, kokosriekstu un baltās šokolādes krēms, mango/marakujas želeja, mango muss.(Pieejama arī bez laktozes un bez glutēna variantā

Musa kūkas pēc kilogrammiem. 25euro/kg. Kūkas austums no 4cm-6cm