Galvena sastavdaļa ir protams muss, gaisīgs vai krēmīgs, ar izteiktu vai neitrālu garšu, talāk seko daudz gardo slaņu, kas veido kopa brinišķīgi sabalansēto kompozicīju. Pamata ir plāns biskvīts, ogu vai augļu marmelāde/confi, krēma slānis, kraukšķīgais slānis.
Visi mūsu deserti ir gatavoti no naturāliem svaigiem, augstās kvalitātes produktiem. Musa tortes tiekpārklatas ar spoguļa glazūru vai samtaino velūru.
Krāsvielas tiek izmantotas tikai glazūrā un dekorā. Pēc pieprasījuma tās var nepievienot. Dekorāizmantojam tikai ēdamās lietas: svaigas ogas, riekstus un šōkolādi.
Tematiskais dekors ir par papildus samaksu.
Sastāvs - šokolādes bezglutēna biskvīts, šokolādes ganašs, šokolādes beze ar mandeļu miltiem, brilēkrēms ar tonka pupiņam, šokolādes želēja, šokolādes muss (Bez Glutēna)
Sastāvs - šokolādes biskvīts, valriekstu pralinē, šokolādes karamele, karamelizētie pekanrieksti,šokolādes muss
Šokolādes braunija biskvīts, saļa karamele, ābolu/vaniļas želēja un gaisīgs ābolu muss.
Sastāvs - vaniļas šifona biskvīts, vaniļas ganašs, vaniļas macaron biskvīts, vaniļas brilē krēms, vaniļasželēja, vaniļas panna cotta muss
Kraukšķīga mandeļu pamatne, zemeņu/kokosriekstu muss, zemeņu confi, kokosriekstu biskvīts, vaniļas muss ar balto šokolādi.
Medus biskvīts, krējuma krēms, maigais vaniļas muss un karamelizētie rieksti medu.
Sastāvs - šifona biskvīts, kraukšķis ar mandeļu pralinē, ķirsu želēja ar tonka pupiņam, vaniļas maskarpones muss.
Banānu biskvīts, karamelizētie banāni, brilē krēms, piena šokolādes muss.
Kokosriekstu biskvīts, kokosriekstu un baltās šokolādes krēms, mango/marakujas želeja, mango muss.(Pieejama arī bez laktozes un bez glutēna variantā
Musa kūkas pēc kilogrammiem. 25euro/kg. Kūkas austums no 4cm-6cm